Ruud Münstermann
Ruud Münstermann Privé foto

Ruud Münstermann per 1 april nieuwe directeur-bestuurder van Huisartsen Gelderse Vallei

4 februari 2021 om 12:48 Lokaal Deel je nieuws

4 februari 2021, Ede – Vanaf 1 april is Ruud Münstermann de nieuwe directeur-bestuurder van  Huisartsen Gelderse Vallei.  

Ruud Münstermann was sinds 2011 verbonden aan de Zeeuwse huisartsenzorg, eerst als directeur van de Huisartsenpost Zeeland, en vervolgens als directeur van de Zeeuwse Huisartsencoöperatie.

Wendela Hingst, voorzitter Raad van Commissarissen, is erg verheugd over de komst van Münstermann. “Wij kijken uit naar de samenwerking met Ruud. Door de combinatie van zijn kennis en ervaring binnen het huisartsenveld en zijn verbindende karakter zijn wij ervan overtuigd dat we de ingezette koers verder kunnen ontwikkelen, zowel in het regionale netwerk als binnen de organisatie zelf.”

Ook Jan van Dijken, voorzitter van het coöperatiebestuur is blij met de aanstelling van de nieuwe directeur-bestuurder. We denken dat Ruud met zijn ervaring een goede rol kan spelen in alle dynamiek waar we mee te maken hebben, en een positieve invloed zal hebben op de positionering van de huisartsen in de regio.”

Ruud Münstermann volgt Bas Rikken op, die sinds maart 2020 de rol van interim bestuurder vervult.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie