Er is nog ruimte voor nieuwe zangeressen!
Er is nog ruimte voor nieuwe zangeressen! A. van den Berg

Auditiedagen voor enthousiaste zangeressen

Lokaal Deel je nieuws

Valley Voices Vocal Group is back on track, en hoe! We mogen weer, we kunnen weer en we gaan weer beginnen. Energiek en vol leuke plannen om muzikaal te vlammen. Met nieuwe nummers en ambitieuzer dan ooit. Dus willen we groeien, op alle mogelijke manieren. In kwaliteit, zodat we nog beter klinken. En in kwantiteit, om met nog meer enthousiaste vrouwen ons superleuke repertoire ten gehore te brengen. Vierstemmig en a capella.

Valley Voices organiseert op zaterdag 4 en zaterdag 11 september audities voor enthousiaste en zanglustige vrouwen uit Ede en wijde omstreken. Je bent minimaal 17 en maximaal 67 jaar oud en hebt op maandagavond lekker de tijd voor de wekelijkse repetitie. Want tijd voor koor is tijd voor jezelf. Doe auditie en je weet of je kunt zingen. Je ontdekt meteen welke stempartij bij jouw specifieke stemgeluid past. Ook interessant!

Wat is de bedoeling? 
Tijdens de auditie zing je zonder muzikale begeleiding een liedje naar eigen keuze. Dat doe je voor onze dirigente Kit en voor één of twee leden van de muziekcommissie. Daarna leg je een eenvoudige stemtest af, zodat bepaald kan worden welke van de vier zangpartijen het beste bij jouw stem past. Denken zij dat je een mooie aanvulling kunt zijn voor ons koor? Dan krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende repetitie.

So you think you can sing?
Doe jezelf een plezier en meld je aan bij Yvonne Sol, via yvonne.sol67@gmail.com. Zij neemt dan contact met je op om af te stemmen wanneer jij op de welbekende stip kunt gaan staan om je muzikale talent te laten horen.

advertentie