Nathalie Wind geeft haar releaseconcert op 26 mei in het Akoesticum in Ede

Lokaal Deel je nieuws

EDE – Nathalie Wind viert de release van haar EP met een intiem concert in Ede. Op 26 mei speelt ze haar nieuwe muziek met band in het Akoesticum.


Onlangs bracht Nathalie haar EP met de titel ‘Hij is trouw’ uit. Een verzameling van 5 nieuwe, Nederlandstalige aanbiddingsliederen. Op 26 mei speelt ze de nieuwe muziek voor het eerst live met haar band in het Akoesticum in Ede.

Met haar releaseconcert hoopt Nathalie niet alleen de luisteraars mee te nemen in de muziek, maar ook in de verhalen achter de muziek. “Ieder lied heeft zijn eigen, bijzondere verhaal. Ik vind het mooi om te kunnen delen hoe God mij hierin heeft geïnspireerd en geleid, en welke reis de liedjes hebben gemaakt tussen het ontstaan op mijn zolderkamertje en de opnames in de studio. Het wordt dus echt een kijkje in mijn binnenkamer.”
 

De muziek op de EP kenmerken zich als kwetsbaar en puur. “Mijn liedjes zijn ontstaan uit processen waar ik persoonlijk doorheen ben gegaan met God. Met vallen en opstaan heb ik veel geleerd en ontdekt. Muziek was daarbij een manier om mezelf te uiten.”  


Het concert vindt plaats op 26 mei, vanaf tijd in het Akoesticum in Ede. Tickets zijn te koop vanaf €7,50,- via www.nathaliedjes.nl.

————————————————————————————————————————————

Noot voor de redactie:

Mocht u willen verwijzen naar website, social media of streamingplatforms dan wordt dit zeer gewaardeerd. Nathalie is onder andere te vinden via:

www.nathaliedjes.nl

https://instagram.com/nathaliedjes_

https://fb.me/Nathaliedjes/

https://open.spotify.com/artist/3MqDkaJ81VkHf502MIzLNw?si=HD1Hk7SzRoSFguiQU3y1vg 

https://www.youtube.com/channel/UCNvtz6pckWUac9tRd6QhcDQ

Nathalie Wind
Nathalie Wind
advertentie