Perfect Gezond Haarweken bij Hizi Hair Ede

2 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Heb je dat ook zo vaak, dat je haar er wel geweldig uitziet als je bij de kapper vandaan komt, maar dat je het de volgende dagen niet meer in model krijgt? Of dat je haarkleur al na een week vervaagt? De belangrijkste reden dat een kapsel niet perfect zit, is de basisconditie van het haar en de hoofdhuid. Als die niet in orde is, kun je knippen en föhnen wat je wilt, het haar doet toch niet wat je ervan verlangt. Specifieke, professionele shampoo en verzorging leggen de goede basis voor een stralende look”, aldus Hizi Hair.

EDE - Kapperszaak Hizi Hair in Ede wil meer aandacht voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Daarom houdt Hizi Hair van maandag 7 tot en met donderdag 31 mei de ‘Perfect Gezond Haarweken’ in de nieuwe vestiging aan de Vendelstraat in Ede.

Verzorging

,,Toch zie je dat in Nederland net het verzorgingsaspect sterk verwaarloosd wordt. Dat komt omdat de meest gebruikte shampoos vooral reinigend zijn en minder verzorgend. Dat is ook begrijpelijk omdat de verzorgende bestanddelen in een shampoo het kostbaarst zijn. Fabrikanten van massaproducten besparen daar dan natuurlijk op om net goedkoper te zijn bij de supermarkt en drogist. Van die besparing is de klant met aandacht voor het haar dan onbewust de dupe. Het haar wordt wel schoon, maar de hoofdhuid en de haarstructuur hebben erg te lijden. Het gevolg: het haar wordt ontembaar en de hoofdhuid begint schilfers te produceren.”

,,We besteden dan extra aandacht aan de gezondheid van hoofdhuid en haar, de basis voor een mooi kapsel”, filiaaldirecteur Sacha Güzeler. ,,We voeren een elasticiteitstest uit om de conditie van het haar te bepalen en analyseren de hoofdhuid met de iDiagnose, een apparaatje speciaal hiervoor ontwikkeld.”

Kérastase

,,Op basis van die analyse geven we de specifieke Kérastase-wassing en verzorging aan de wasbak zodat het haar en de hoofdhuid perfect zijn voorbereid voor het gewenste kapsel. Voor iedere hoofdhuid- of haarconditie kennen wij de aangepaste oplossing. Zo kan de klant rustig genieten van de gehele behandeling en in het bijzonder van onze massagestoelen aan de wasbak. Onze klanten gaan met een perfect verzorgd kapsel en een goed gevoel weer naar huis.”

Cadeau

Bij Hizi Hair krijgt iedere klant bij een knip- of kleurbehandeling de hele verzorgingsbehandeling cadeau, samen met de specifieke shampoo van Kérastase voor thuis. De totale waarde van het cadeau is 29,70 euro. Hizi Hair doet dit om er zeker van te zijn dat de klant ook de volgende weken nog geniet van perfect gezond haar.

De Perfect Gezond Haarweken lopen van maandag 7 tot en met 31 mei en zijn alleen op de nieuwe locatie van Hizi Hair aan de Vendelstraat 7 in Ede, telefoonnummer 0318-610943.

Iedereen is altijd welkom zonder afspraak. Meer informatie over de kapperszaak is te vinden op de website www.hizihair.nl.

Foto:

De hoofhuidanalyse, Hizihair kijkt verder dan uw haar lang is.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie