Matige start breekt Edesche Boys op

5 februari 2014 om 00:00 Sport

EDE - Edesche Boys heeft bij V en L een 3-2 nederlaag geleden.

,,Tegen V en L (Terwolde), een tegenstander waarmee wij om een P/D plaats duelleren, werd  matig gestart. Binnen vijf minuten was het al 2-0 door doelpunten van Tom Kamphorst en Eduard van den Beld , somberde Edese Boys trainer Adil Lahrech.

De Boys probeerde de bakens wel te verzetten. Maar het was allemaal net niet . ,,De thuisclub scoorde nog 3-0 ( Tom Kamphorst) voordat Khalid Kokouh tegen scoorde:3-1 , had Lahrech genoteerd.

Doelman Ricardo van de Kraats maakte bij Edesche Boys zijn rentree. ,,Hij had aan de doelpunten geen enkele schuld. Waarom hij Adem Durmus verving? Een beloning voor zijn gemotiveerde indruk tijdens de winterstop. Adem (Durmus) meldde zich vanmorgen (zondag) ziek. Maar anders had hij ook niet gekeept , merkte Lahrech nog op.

In de tweede helft kregen zowel de thuisclub als Edesche Boys kansen. ,,Met nog zo n twintig minuten te spelen scoorde Zakaria Lahnine de 3-2. Daarna zijn we 1 op 1 gaan spelen. Je weet dat je achter ruimte weg geeft. Maar wie niet waagt die niet wint , meende de trainer.

Het laatste was het geval. In de 3-2 stand kwam geen verandering meer. Edesche Boys bezet in de vijfde klasse nu de vierde plaats.

Zondag komt het onderaanstaande Hoenderloose Beatrix op bezoek.