Anass Lakhal kan toezegging aan FC Jeugd niet nakomen.
Anass Lakhal kan toezegging aan FC Jeugd niet nakomen. Eigen foto

FC Jeugd zit zonder hoofdtrainer en gaat op zoek naar een vervanger

16 augustus 2022 om 20:07 Voetbal

EDE Als de bekende donderslag bij heldere hemel is het bericht bij FC Jeugd ontvangen dat hoofdtrainer Anass Lakhal komend seizoen 2022/2023 niet voor de selectiegroep staat.

Eip Janssen

De reden daarvoor ligt in de privésfeer van Anass Lakhal. ,,Ik heb om mij moverende redenen alsnog bij FC Jeugd afgezegd. Die liggen in mijn persoonlijke sfeer”, laat Lakhal kort weten. Opvallend daarbij is wel dat Anass Lakhal bij GVVV (Veenendaal) de spelersgroep O21 onder zijn hoede blijft houden. ,,Die train ik zaterdag en daarna zal ik mijn beweegredenen bij FC Jeugd niet aan te treden uiteen zetten”, vult Anass Lakhal aan. 

AANGEPASTE VOORBEREIDING  ,,Op zijn (Anass Lakhal, red.) verzoek is het begin van de voorbereiding al een week verschoven. Oorspronkelijk zouden we vrijdag 12 augustus samen van start gaan. Vandaag (dinsdag 16 augustus, red.) heeft hij laten weten af te zien van het trainerschap bij FC Jeugd. Voorlopig redden wij ons wel met routiniers als Ahmet Kiliç en Gökhan Yilmaz. Maar het zal duidelijk zijn dat wij als club op zoek gaan naar een meer permanente oplossing voor de vacature van hoofdtrainer. Ik verwacht dat er genoeg belangstelling in de trainerswereld is om FC Jeugd omhoog te stuwen”, laat FC Jeugd voorzitter Senol Pehlivan weten. De spelersgroep van FC Jeugd is inmiddels ingelicht. FC Jeugd komt dit seizoen uit in de derde klasse Oost.

Een meer uitgebreide reactie volgt later.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie