FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti vertrekt naar DSVU.
FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti vertrekt naar DSVU. Theo Beumer

FC Jeugdtrainer Mouhouti heeft nieuwe club

21 april 2022 om 17:15 Voetbal

EDE FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti gaat in het seizoen 2022/2023 het Utrechtse DVSU trainen.

Eip Janssen

,,Ik heb met verschillende verenigingen gesprekken gevoerd. Maar bij DVSU had ik het beste gevoel. En dat is voor mij gewoon heel belangrijk.”, licht de vertrekkende FC Jeugd trainer toe. 

Mohammed Mouhouti heeft de afgelopen drie jaar FC Jeugd met getraind. ,,Dat heb ik met veel plezier gedaan. In het eerste seizoen gelijk gepromoveerd. Het tweede seizoen werd voortijdig beëindigd. En in mijn laatste seizoen doe ik er alles aan de club in de tweede klasse te houden. In drie jaar veel meegemaakt in het Edese.”

DVSU wordt omschreven als een ambitieuze zaterdagderdeklasser. ,,Men wilde graag een ervaren trainer voor de groep. Zowel met de spelersdelegatie als bestuur was er een klik. Het bestuurslid voetbalzaken DSVU (Maikel Waardenburg, red.) gaf aan dat mijn ervaring, ambitie en communicatie eruit sprong. Dat vond ik wel prettig te horen. Nee, de afstand Zevenaar naar Utrecht is voor mij geen bezwaar. Via de A12 is ongeveer 60 kilometer. Dat is te doen. Ik heb er echt zin. Maar eerst gooi ik mijn ziel en zaligheid nog in FC Jeugd”, besluit Mohammed Mouhouti gedecideerd.

DSVU staat in de derde klasse op dit moment op een gedeelde vierde plaats. De ploeg hoopt zich via een periode te plaatsen voor de nacompetitie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie