Tijdens een personeelsbijeenkomst van Kelderman Bouw ondertekenden Kimberley Bos en algemeen directeur Hans Koopman het sponsorcontract.
Tijdens een personeelsbijeenkomst van Kelderman Bouw ondertekenden Kimberley Bos en algemeen directeur Hans Koopman het sponsorcontract. John Voermans Fotografeert

Kelderman Bouw en Kimberley Bos samen verder

8 april 2022 om 11:13 Zakelijk

EDE Het Edese bedrijf Kelderman Bouw blijft ook het komende seizoen sponsor van skeletonster Kimberley Bos uit Ede.

,,Ik ben ervan overtuigd dat het nóg beter kan. Ik heb nu wel een Olympische medaille, maar ik heb bijvoorbeeld nog geen WK gewonnen. Daarom wil ik graag door. Het is heel fijn dat Kelderman Bouw uit Ede mij financieel wil blijven ondersteunen om mijn doelen te behalen”, aldus Bos. Op een personeelsbijeenkomst van de Edese aannemer tekende ze een nieuw sponsorcontract. Ook het komende seizoen weet zij zich daarmee verzekerd van een financiële bijdrage om haar sport te kunnen beoefenen en -wie weet- kampioen te worden tijdens het WK in Sankt Moritz.

Bos pakte in februari de bronzen medaille tijdens de Olympische Spelen in Peking. Daarmee zette ze de sport skeleton in ons land nog meer op de kaart. Maar bovenal voltooide ze haar Olympische droom. Het was haar ultieme wens om op het podium van de Olympische Spelen te staan. ,,Kelderman Bouw heeft mij jarenlang ondersteund om dat doel te bereiken en ik ben ontzettend blij dat het contract wordt verlengd. Skeleton is een kleine sport en het is zeker niet zo dat ik met het winnen van de medaille ineens financieel onafhankelijk ben. De financiële steun is zeer welkom om ook het komend jaar een goed trainingsprogramma op te zetten.”

Hans Koopman, algemeen directeur van Kelderman Groep, hoefde niet lang na te denken over de verlenging van het sponsorcontract. ,,Ik ben sowieso hartstikke trots op wat Kimberley heeft bereikt. Het is geweldig om te zien hoe ze in de loop der jaren is gegroeid en hoe ze omgaat met de druk op haar schouders. Ik word daar oprecht heel blij van. Ik zie en merk aan alles dat Kimberley nog niet klaar is. Het kan nóg beter en dat triggert mij. Ik vind het mooi als mensen telkens weer op zoek zijn naar verbetering. Dat is ook de parallel met ons bedrijf. Ook wij proberen iedere dag weer beter te presteren.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie