Afbeelding
Ted Walker

Geslaagde Sinterklaas intocht Ede-Centrum

13 november 2021 om 14:00 Evenementen

EDE Het was zaterdagmiddag gezellig druk met alle kinderen op het Museumplein in Ede. De kinderen stonden met smart te wachten op de komst van Sinterklaas. Exact om 13.00 uur kwamen er allemaal pieten aangelopen vanuit de richting van de Telefoonweg. En kort daarna verscheen ook Sinterklaas.

Sinterklaas gaf aan dat het natuurlijk weer gelukt is om Ede te bereiken, daar twijfelde hij niet aan. ,,Ik ben blij dat ik alle kinderen van Ede weer kan zien tijdens de intocht. En als dat niet lukt komen ze maar bij Sinterklaas op bezoek bij Cultura”, aldus Sinterklaas.  

Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten georganiseerd, zo was er een pietendisco bij Café Premier waar ze ook wat te drinken en pepernoten kregen. ,,De pietendisco was erg leuk en we kunnen ook onze pietendiploma halen”, aldus de zusjes Dianne (8 jaar) en Milana (7 jaar).

Ondanks dat de intocht er dit jaar niet uit zag zoals alle andere jaren waren alle kinderen blij om Sinterklaas weer te zien en zat de stemming er goed in.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie