Daniëlle Boadi
Daniëlle Boadi Theo Beumer

Weinig weerstand voor DVO/Accountor

13 september 2020 om 10:19 Korfbal

BENNEKOM Waar vooraf een lastige middag in Arnemuiden werd verwacht, hadden de korfballers van DVO/Accountor weinig moeite met TOP: 11-21.

,,TOP bood weinig weerstand’’, oordeelde Richard van Vloten. ,,Wij speelden de eerste helft op 70 tot 80% van ons kunnen. En maakten ook wel wat foutjes, wat resulteerde in een aantal strafworpen tegen. Ook al omdat die werden gemist, stond het halverwege 3-10.’’

Na de rust hield DVO de controle en vergrootte de marge naar uiteindelijk tien: 11-21. ,,Met tien verschil winnen is prima. Maar als wij aanvallend nog wat scherper waren geweest, was de score richting de dertig gelopen’’, liet de DVO-trainer een kritische noot horen.

Meest opvallende speler van DVO zijde was Daniëlle Boadi. Met acht doelpunten was de Edese topscorer. ,,Daniëlle was goed bezig tegenover Anita de Ridder. Na een blessure, komt zij steeds beter in haar ritme. ‘’

Zaterdag komt PKC op bezoek. ,,Die hebben al twee keer flink uitgehaald. Dat wordt een mooie testcase voor ons. Hoewel het absoluut geen garantie is, hebben wij de laatste jaren het goed op het veld tegen hen gedaan. Dat gaan we nu weer proberen’’, kijkt Richard van Vloten vooruit.

De kans bestaat dat de geblesseerde Roos Scherrenburg en Jari Hardies dan weer aansluiten.

Doelpunten: Daniëlle Boadi 8, Gertjan Meerkerk 7, Koen van Roekel 2, Robbe de Wit, Chris van Haren, Linda van der Wal en Renée van Ginkel 1.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie