Afbeelding
PR CKV Reehorst'45

Jeugdkorfbaldag CKV Reehorst groot succes

7 mei 2021 om 18:56 Korfbal

EDE De jeugdkorfbaldag, die CKV Reehorst vandaag (vrijdag, red.) organiseerde is een groot succes geworden. Meer dan 70 kinderen maakten kennis met de korfbalsport.

 ,,Deze vrijdag in de meivakantie werd goed besteed”, lieten vele ouders weten. Zij brachten hun kinderen naar CKV Reehorst, alwaar een team van vrijwilligers gereed stond om spel en plezier met elkaar te verbinden.

Bij de ochtendgroep voor kinderen tot en met acht jaar waren 36 kinderen aanwezig. Bij de groep met de wat oudere kinderen (t/m 12 jaar) waren nog eens 35 kinderen aanwezig.

,,Het was een sportieve en gezellige dag met zoveel kinderen. Het enthousiasme straalde ervan af. De korfbalsport leeft en dat is goed te merken”, liet een vrijwilliger weten.

De ochtend begon met een warming-up waarbij de kinderen samen met de leiding gingen dansen en rennen. Daarna werden er groepjes gemaakt en konden de kinderen kennis maken met het korfballen. Een paar schotoefeningen waarbij er werd geteld hoeveel er kon worden gescoord in twee minuten. Maar liefst 103 doelpunten vielen door de korfbalmand. ,,Er waren echt kinderen met al talent bij. Maar het meeste plezier heb ik beleefd aan de wijze waarop een score werd gevierd. Alsof ze nooit anders hadden gedaan.”

Daarna een grote estafette waarbij de jeugd verschillende onderdelen moest doen. Uiteraard was er nog tijd voor partijtje en als afsluiter werd aan trefbal gedaan.

,, Na elke sessie vertrokken alle kinderen huiswaarts, niet zonder te smikkelen van een ijsje. Ook kregen alle aanwezige jeugdspelertjes een tasje met leuke Reehorst-spulletjes erin mee naar huis.

,,Natuurlijk hopen wij een aantal kinderen snel terug te zien bij een proeftraining of misschien worden ze nu al lid”, eindigde de organisatie hoopvol.

Een daverend applaus bij het vertrek en vele geuite bedankjes kwamen de vele vrijwilligers van de CKV Reehorst’45 zeker toe.

MEIMAANDACTIE Wil jij ook kennismaken met korfbal? Stuur dan een mailtje naar jeugdtc@ckvreehorst45.nl of bekijk onze website www.ckvreehorst45.nl Je mag drie keer gratis komen proeftrainen.

In de maand mei is door CKV Reehorst ’45 een speciale actie op touw gezet. Elk nieuw jongetje ontvangt een bal of trainingsshirt. In de jeugd is bij de korfbalclub een groot tekort aan jongens. Tijd om nieuwe jongens te belonen! Meer informatie: https://ckvreehorst45.nl/?view=article&id=199:mei-actiemaand-maak-kans-op-mooie-cadeaus&catid=17:nieuws

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie