Menno van der Neut wil met DVO/Accountor voor de play-offs gaan

15 november 2021 om 12:30 Korfbal Theo Beumer
Afbeelding

EDE Menno van der Neut speelde de laatste jaren over het algemeen zijn wedstrijden voor de reserves van DVO/Accountor. Om vervolgens als eerste reserve op de bank bij de hoofdmacht te gaan zitten. Omdat de 23-jarige Edenaar een clubman in hart en nieren is, werd nooit echt overwogen het bij een andere club te proberen. Nu wordt het geduld beloond. Van der Neut begint als basisspeler zaterdag met DVO aan de Korfbal League.

De basisschoolkracht van de CNS school Het Startpunt (groep 5) in Ede hoorde in de eerste helft van de veldcompetitie ook al bij de eerste vier heren. Dat kwam mede ook omdat Robbe de Wit op dat moment geblesseerd was. ,,Ik was blij met de vele minuten die ik heb gekregen. Over mijn spel was ik niet zo tevreden. Dat had vooral te maken met mijn ..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek Steeds meer graafschade door aanleg glasvezel
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Gemeente Ede gaat uit van vertrouwen bij controle op bijstandsfraude
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu ‘Hopelijk is dít het gouden ei in de strijd tegen vogelgriep’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal FC Jeugd geeft het in slotfase weer weg
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Tot 12.500 auto’s dagelijks op ‘nieuwe’ Parklaan
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Iris uit Lunteren is advocaat op de Zuidas: ‘Rust platteland is niets voor mij’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.