Menno van der Neut wil met DVO/Accountor voor de play-offs gaan

15 nov, 12:30 Korfbal Theo Beumer
Afbeelding

EDE Menno van der Neut speelde de laatste jaren over het algemeen zijn wedstrijden voor de reserves van DVO/Accountor. Om vervolgens als eerste reserve op de bank bij de hoofdmacht te gaan zitten. Omdat de 23-jarige Edenaar een clubman in hart en nieren is, werd nooit echt overwogen het bij een andere club te proberen. Nu wordt het geduld beloond. Van der Neut begint als basisspeler zaterdag met DVO aan de Korfbal League.

De basisschoolkracht van de CNS school Het Startpunt (groep 5) in Ede hoorde in de eerste helft van de veldcompetitie ook al bij de eerste vier heren. Dat kwam mede ook omdat Robbe de Wit op dat moment geblesseerd was. ,,Ik was blij met de vele minuten die ik heb gekregen. Over mijn spel was ik niet zo tevreden. Dat had vooral te maken met mijn ..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek Vergrijzing heeft grote gevolgen voor Edese samenleving
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Echtpaar Ten Klooster-Kronenberg 70 jaar getrouwd: ‘Ik was met één blik verkocht’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren ‘Wolven in park Hoge Veluwe komen heel dichtbij’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Noodfonds voor inwoners die in financiële problemen komen
PREMIUM
Afbeelding
Waterpolo Verstoppen kan niet meer: mannen Polar Bears willen landstitel
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu ‘Herontwikkeling Horapark desastreus voor flora en fauna’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.