Afbeelding
Eip Janssen

Tweede seizoenshelft 50plus schaken De Cirkel start

Overig

EDE Ook in het jaar 2020 is er op maandagmiddag weer de senioren competitie 50-plussers schaakvereniging De Cirkel.

Een ideale mogelijkheid om het schaakspelletje ook 's middags te beoefenen. De competitie is van ondergeschikt belang, voorop staat dat er in de middag één of meer potjes geschaakt kan worden.

Dit senioren schaken is bestemd voor 50 - plussers, ook niet-leden van De Cirkel zijn van harte welkom.

Ideaal voor huisschakers en/of voor diegenen die in hun jeugd geschaakt hebben en dit op wat oudere leeftijd weer willen oppakken.

Nieuwe deelnemers kunnen elk moment weer instromen. De indeling van de wedstrijden vindt plaats op de maandagmiddag om 13.30 uur (dus geen afmeldingsplicht).

Op maandagmiddag 6 januari gaan de 50-plussers weer van start voor de voorjaarscompetitie. Alle deelnemers starten op nul, wat gelijke kansen betekent.

Vanaf 6 januari is er ook de mogelijkheid om uw schaakkennis wat op te schroeven. Van 13.00 uur tot 13.30 uur

Is er een paar wekenlang een opfriscursus waarin de basiskennis van het schaakspelletje wordt behandeld.

De Cirkel kan op de maandagmiddag nog wel wat oudere schakers gebruiken. Dus wie een 50-plusser is en het leuk vindt om wekelijks een potje te schaken, is meer dan van harte welkom.

De sfeer is ontspannen. Natuurlijk wil elke schaker graag een potje winnen, maar op maandagmiddag prevaleert het spelplezier.

De speeltijd per persoon is 70 minuten per partij en ook 10 seconde extra per zet. Wedstrijdleider is Louis van der Vos. De speellocatie is De Open Hof, Hoflaan te Ede.

Meer info: Ben Verduyn, telefoon: 0318-617912, e-mail: b.verduyn@upcmail.nl of bezoek de website: www.decirkelede.nl

advertentie