Sander Barents een coach die bij HV Reehorst past.
Sander Barents een coach die bij HV Reehorst past. Ted Walker

Sander Barents verlengt bij HV Reehorst

30 juni 2021 om 10:50 Overig

EDE Sander Barents, trainer HV Reehorst mannen heeft zijn contract met een seizoen verlengd.

Eip Janssen

,,Het seizoen 2021/2022 wordt mijn vierde maar ook laatste seizoen bij HV Reehorst. Maar eigenlijk mag je de laatste twee seizoenen wegens de coronaperikelen deels niet meetellen”, opent de trainer.

Barents geeft aan dat drie seizoenen bij een club voor hem meestal het maximum is. ,,Het bevalt met bij HV Reehorst uitstekend. Was het vorige seizoen normaal verlopen had ik hier afscheid genomen. Maar met twee niet afgemaakte competitieseizoenen wil ik niet vertrekken. Waarom drie seizoenen voor mij het maximum is? Dan ken je elkaar na trainingen en wedstrijden door en door. Dan is een frisse aanpak wederzijds vaak het beste”, lacht Barents.

De laatste weken traint de inwoner van Venray nog met zijn selectie. ,,Ik wil werken aan een mooie groep voor komend seizoen. Dat is ook nodig want er zullen meer jeugdspelers worden ingepast. In dat kader is het ontzettend jammer dat een paar spelers stoppen. Robbert van Oel, Lars Neutel maar zeker ook Tillmann Schneider zijn fikse aderlatingen. De routine van Robbert en Tillmann zou het team goed kunnen gebruiken. Ook Stijn Grift zal wegens een blessure lang niet beschikbaar zijn”, legt Barents uit.

De altijd gedreven spelende Tillmann Schneider stelde zijn medespelers gisteravond (dinsdag) van zijn vertrek op de hoogte. ,,Ik ga terug naar Duitsland (Berlijn). HV Reehorst was voor mij een fijne club waar ik met plezier aan terug zal denken”, liet hij weten.

Maar Sander Barents mocht ook een meevaller noteren. ,,Dat klopt. Niels van Noesel, die eerder zowel voor DFS Arnhem als HV Reehorst speelde heeft nu een definitieve keuze gemaakt. Hij gaat nu permanent spelen voor ons. Een besluit dat wij goed kunnen gebruiken. Niels van Noesel is echt ene goede speler. In de landelijke tweede divisie waarin HV Reehorst ook dit seizoen weer uitkomt een geduchte speler. Voor zover ik heb begrepen gaat er aan de competitie indeling niets veranderen in vergelijking met het seizoen 2020/2021. Ik heb er zin in nog een seizoen met mijn ploeg te vlammen”, sluit Barents af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie