Afbeelding
Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Prima handbalavond HV Reehorst met forse winstpartij

30 april 2022 om 22:52 Overig

EDE HV Reehorst heeft zaterdagavond het publiek in sporthal De Peppel prima vermaakt. UGHV uit Ulft werd met een 33-22 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Eip Janssen

,,Net als eerdere wedstrijden stond de verdediging goed. Maar het verschil was dat er nu beter met de kansen werd omgesprongen. Dit seizoen nog geen enkele keer zoveel doelpunten gescoord”, keek HV Reehorst trainer Sander Barents (archieffoto) terug. Dat zag er aanvankelijk nog niet naar uit. ,,Uit de eerste zeven pogingen werd 1 keer gescoord. De stand 1-4 achter maakte wat los. De volgende zes pogingen waren raak. Een tussenstand van 13-5 in ons voordeel zegt genoeg.”

Na een ruststand van 17-9 ging HV Reehorst onverdroten door. ,,Wij speelden gewoon goed handbal in een hoog tempo. Daar had de UGHV-ploeg moeite mee. Zij moesten de nodige overtredingen maken ons van meer scoren af te houden”, had Barents genoteerd. Bij een tussenstand van 22-12 was het verschil gemaakt. ,,Ik kon wat spelers die eerder minder minuten maakten gerust aan bod laten komen. Je zag dat de ploeg een team is. Zij probeerden elkaar te laten scoren. Dat ging niet altijd goed, anders was 33-22 zege nog hoger geweest.”

De HV Reehorst trainer mag nog twee wedstrijden aan de bak. ,,Je ziet dat veel spelers snakken naar het competitie einde. Het is door dat er veel wedstrijden in een kort tijdsbestek werden gespeeld soms zwaar geweest”, besluit Barents.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie