Paul van Noesel heeft zijn HV Reehorst op de rails
Paul van Noesel heeft zijn HV Reehorst op de rails @theobeumer

Drie winstpartijen op rij voor HV Reehorst

4 december 2022 om 09:26 Overig

EDE HV Reehorst heeft met een overtuigende winst op het op de tweede plaats staande Apeldoornse Achilles AHV (25-15) de derde zege op rij behaald. HV Reehorst mag meer naar de top dan naar onderen kijken na dit mooie resultaat.

Eip Janssen 

,,Vanaf het begin stond onze dekking als een huis. En op het moment dat de aanval, zeker in de tweede helft gin lopen, was het genieten”, opende HV Reehorst coach Paul van Noesel. Beide ploegen waren verre van volledig maar de thuisclub kon hier het beste mee omgaan. ,,De rust brak aan met een kleine 9-5 voorspong voor ons. In de tweede helft wisten de cirkelspelers Jos Boers en Luc Lourens beiden zes maal het vijandelijke doel te vinden. Ook vanuit de hoeken werd in de tweede helft volop gescoord. De trainingsoefeningen werden nu ook in de praktijk omgezet”, eindigde Van Noesel heel tevreden.

HV Reehorst klom door deze zege naar een voorlopige vierde plaats. De ploeg heeft 10 punten uit negen wedstrijden. Het verschil in wedstrijden maakt de stand in de tweede divisie handbal wat onoverzichtelijk.

HV Reehorst sluit volgende week zondagmiddag de eerste competitiehelft af bij koploper J.V.C. in Emmer-Compascuum. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie