Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Sterkhouders blijven ZVV Ede trouw

10 april 2019 om 16:32 Sport Finaleweken 2019

EDE Hoewel het zaalvoetbalseizoen komende vrijdagavond pas eindigt voor ZVV Ede is de eerstedivisionist volop bezig met de selectie voor het seizoen 2019/2020.

Zowel Rob van Eem als Paul Prins hebben het contract voor een seizoen verlengd. Dat is mooi nieuws voor de succesvolle Edese zaalvoetbalvereniging.

,,Ondanks de interesse van buitenaf heeft Rob van Eem ervoor gekozen om bij ZVV Ede te blijven zaalvoetballen. De steun van de fanatieke supportersgroep De Blauwe Herten is fantastisch. Het zaalvoetbal leeft echt in Ede. Ik heb dat zeker meegenomen in mijn besluit", licht Rob van Eem zijn keuze toe.

De 23-jarige Scherpenzeler gaat zijn vierde seizoen in bij de Edese zaalvoetbalvereniging.

COACH WORDT SPELER De afzwaaiende coach Paul Prins (archieffoto 1) blijft ook in Ede te bewonderen.

,,Komend seizoen sluit hij als speler aan bij de groep van nieuwe coach Anouar Tighadouini. De inwoner van Nijkerk speelde sinds de winterstop al regelmatig mee met zijn eigen ploeg", aldus voorzitter Leon Verbakel.

Waar eerder bekend werd dat eerste doelman Robbin Koenders stopt, gaan de andere doelmannen wel door bij ZVV Ede. Pascal Klarenbeek en Luciano van Ommeren, die dit seizoen ook regelmatig bij het tweede team onder de lat stonden, blijven de club trouw.

,,Eerder verlengden Achraf Benahmed en Joost van Dam ook hun verblijf in Ede. Robbin Koenders, Gudo van Dronkelaar en Jeffrey van Zwam vertrekken. Zij krijgen komende vrijdagavond bij de laatste thuiswedstrijd tegen ZVG/Gagemax een passend afscheid. Er is op dit moment nog niet bekend over nieuwe aanwinsten", eindigt de ZVV Ede preses.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie