Maarten Loeve gaat zijn beste krachten laten zien in de tweede divisie
Maarten Loeve gaat zijn beste krachten laten zien in de tweede divisie Eip Janssen

Tafeltennisclub BIT.NL krijgt andere naam: TTV Ede

Tafeltennis

EDE TTV BIT.NL was heel lang een begrip in de tafeltenniswereld. Maar het gelijknamige bedrijf heeft besloten het sponsorcontract niet te verlengen.

Eip Janssen

Op voorstel van het bestuur TTV BIT.NL is onlangs op de BALV gestemd over een nieuwe naam. De nieuwe naam wordt: TTV Ede. Een ruime meerderheid van 72 procent van de aanwezige en vertegenwoordigde leden koos voor deze nieuwe naam. Op welk moment de naamsverandering werkelijkheid wordt is op dit moment nog niet bekend.

Onder de naam TTV BIT.NL heeft de landelijke tafeltennisbond inmiddels wel de indeling van het eerste team vrijgegeven. De hoofdmacht afgelopen seizoen gedegradeerd uit de eerste divisie ontmoet in de najaar competitie 2022 tweede divisie B de volgende teams: Sittard 2, Red Stars (Venray), Arnemuiden, Slagvaardig Rheden en Alexandria’66 (Rotterdam).

De Edese tafeltennissers beginnen 17 september met een thuiswedstrijd tegen Alexandria’66. Daarna wordt gespeeld bij Slagvaardig R (24/9). Op 15 oktober wordt de eerste competitiehelft besloten in Arnemuiden. Het TTV BIT.NL team bestaat dit seizoen uit Alice Barendregt, Maarten Loeve, Yorick Schurink en Rémon Langius.

advertentie
advertentie