Actie
Actie Nike

Karatetoernooi bij Sportschool Venendaal

Vechtsporten Deel je nieuws

Ede    -  Zaterdag was het Sinterklaastoernooi (tevens de Clubkampioenschappen) bij “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen.  

De karateka’s begonnen om 14.30 uur aan het toernooi. Er was een licht en zwaar gewicht klasse. Onderleiding van Muhammed  Erbudak - Bas Smith en een aantal enthousiaste helpers werden de wedstrijden tot een goed einde gebracht.

Na afloop ontvingen alle karateka’s pepernoten – een chocolade letter en een medaille!  Het Sinterklaastoernooi is voor de karateka’s  tevens het Clubkampioenschap van “Sportschool Venendaal”, waarbij deelgenomen wordt door karateka’s uit Ede/Steinwijk, Ede/Rietkampen, Renkum, Wageningen en Bennekom.

De volgende karateka’s mogen zich Clubkampioen noemen:

1e Lewis van den Dam, 2e Carl Boonzaaijer, 3e Nyenezi van der Steen.

1e Noortje Post, 2e Jasmijn Hartland, 3e Xanthe Rudelsheim.

Bijna iedere dag is er bij de sportschool karate-training. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom bij de Karate-trainingen van “Sportschool Venendaal”; van 5 t/m 70 jaar (of bij Jiu jitsu – Aikido – Fighting jitsu of Judo).

De maand december mogen alle belangstellenden meedoen met de Karate-sport. Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@sportschool-venendaal.nl

trap-techniek
focus
strijd
advertentie