Theo Beumer

Lekkere start Blauw Geel '55

21 september 2019 om 17:50 Voetbal

EDE Blauw Geel '55 (archieffoto) is de competitie in de derde klasse C overtuigend gestart. Het bezoeken Teuge werd met 6-1 verslagen.

Eip Janssen

,,Ik ben uiteraard zeer tevreden. De eerste twintig minuten was echt goed. Daarna verslapten we iets", opende Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld.

De ploeg, zonder de geblesseerde Kamal Bendadi en Jos Bolks heerst vanaf de aftrap. Het waren Robbie Pont, Romin Ahmadi en Simon Kooiman die de 3-0 op het scorebord aan lieten tekenen.

,,Daarna dachten we er iets te gemakkelijk over. De gasten kwamen tot 3-1. Dat was ook de ruststand."

In de tweede helft was Blauw Geel '55 weer bij de les.

De vanaf EFC '58 (Ermelo) gekomen aanvaller Romin Ahmadi bleek een neusje voor doelpunten te hebben.

,,Hij scoorde twee keer waarna Richard Meurs de eindstand op 6-1 bepaalde. Een mooie start maar wij moeten in deze zware klasse van de eerste tot de laatste minuut bij de les blijven. Verslappen wordt door een sterkere tegenstander afgestraft. Maar goed, dat is de les voor volgende week als Blauw Geel '55 op bezoek gaat bij vv Veenendaal. Mogelijk een weerzien met drie ex Blauw Geel '55 spelers (Aziz Ballouk, Jorino Kleijn en Wouter van der Kleut) sloot Wagensveld af.