Lunteren en AVW'66 in evenwicht: 1-1

21 september 2019 om 17:57 Voetbal

LUNTEREN Lunteren en AVW'66 hielden elkaar in evenwicht: 1-1. ,,Uiteindelijk hou ik daar wel een teleurstellend gevoel aan over'', concludeerde Dennis van den Berg.

Dat was vooral op basis van de tweede helft. De eerste drie kwartier was niet goed. ,,Wij leden teveel balverlies. AVW werd daardoor gevaarlijk uit de omschakeling, hoewel er niet veel grote kansen uit voortkwamen.'' Toch werd het zes minuten voor rust 0-1 door Mark Schulte.

,,Uit het niets kwamen wij kort daarna langszij. Bij een voorzet van Freek van Wijk zat de keeper van AVW mis. Daardoor kon Thom Rijnders binnen koppen'', omschreef de trainer de gelijkmaker.

,,De tweede helft stond het veel beter bij ons. Het spelbeeld was omgedraaid. Wesley Theuns en Thom Rijnders hadden de 2-1 kunnen maken. Die viel helaas niet. Zeker is dat wij met de tweede helft verder kunnen. Dat niveau moeten wij vast houden'', benadrukt Dennis van den Berg.

Die noodgedwongen nog twee keer moest wisselen. Jeffrey Pater viel vanwege een liesblessure uit. Max Degenaar was zijn vervanger. En door een bovenbeen blessure werd Hans van Essen vervangen door Thomas Stroomberg. ,,De invallers hebben het allebei heel goed gedaan'', besluit Dennis van den Berg.