Mislukte start Harskamp

21 september 2019 om 18:14 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp leed een zeker achteraf volkomen onnodige 5-2 nederlaag bij Vierhouten'82.

,,Ik denk dat wij onszelf achter de oren moeten krabben. De nederlaag was enerzijds ongelukkig. Anderzijds waren we de eerste helft niet scherp genoeg. Vierhouten'82 was echt geen geweldige tegenstander. In de tweede helft was Harskamp conditioneel sterker. Alleen de afronding lukte niet altijd", keek aanvoerder Lars van Wikselaar (archieffoto) kort na afloop terug.

Hij zag zijn ploeg in de eerste helft op een 3-0 achterstand komen.

,,Wij waren de aanvallende partij. Maar bij de 1-0 (een echt zondagsschot van zeker vijfentwintig meter) zwabberde op doel naar links. Doelman Guido de Geit was kansloos."

Harskamp was wat van slag door de tegenslag. De thuisclub kwam wat gelukkig op 2-0 en later 3-0.

,,In de rust kregen we de opdracht gas te geven. Vierhouten onder druk te zetten. In de hoop snel de 3-1 te maken", ging Van Wikselaar verder.

Maar het omgekeerde gebeurde. Na ruim een uur spelen maakte Vierhouten'82 de 4-0.

,,Weer een domper. Tom Hol stelde mij daarna in staat de 4-1 te scoren", ging de doelpuntenmaker verder.

De thuisclub wankelde maar kreeg weer de wind mee en scoorde uit het niets de 5-1. Het slot akkoord was voor Laslo Welker die een pass van Giovanni van Ark op waarde schatte:5-2.

,,Een mislukte start dit seizoen. Maar geen reden bij de pakken neer te zitten. Dit Harskamp gaat zeker punten pakken", sloot Lars van Wikselaar af.

Zaterdag ontvangt Harskamp het uit Garderen afkomstige De Veluwse Boys. Zij wonnen de eerste competitiewedstrijd met 3-2 van Almen.