Gelijkmaker wil niet vallen voor Ede/Victoria

28 september 2019 om 19:33 Voetbal

EDE Ede/Victoria maakte het Harfsen heel lastig. ,,In de laatste tien minuten waren er zeker een paar kansen op de gelijkmaker. Maar helaas wilde deze niet vallen'', keek Danny Suitela terug op het 1-2 verlies.

De Hoekelumse Eng bewoners kenden een goede start. Rameau Heerebout hoefde maar tegen de perfecte voorzet van Dick Hoefakker aan te lopen: 1-0. ,,De euforie duurde bij ons net te lang. Want binnen twee minuten stond het al weer gelijk.'' Jochem Leunk was de schutter.

,,De rest van de eerste helft was Harfsen de betere ploeg. Zij verzuimden dat in de score uit te drukken. Net na de rust viel dan toch de 1-2'', had Suitela gezien. Chiel Jimmink mocht zich laten bejubelen.

,,Daarna begonnen wij te voetballen. Onder aanvoering van Jonah van Doesburg kregen wij onze kansen. Zeker in de slotfase had hij uit een scrimmage kunnen scoren. Ook Wouter Engelen was dicht bij een doelpunt. Omdat aan de andere kant Noah (Suitela, op archief foto) een paar geweldige ballen pakte, bleef er zicht op de gelijkmaker. Hoewel deze er in zat, wilde de 2-2 niet meer vallen'', sloot Suitela af.

Zaterdag wacht opnieuw op eigen veld Gorssel.