2-1 door Roy Bijsterveld
2-1 door Roy Bijsterveld Theo Beumer

Fortissimo ontsnapt aan puntverlies bij Vierhouten'82

2 november 2019 om 18:21 Voetbal

EDE Een moeizame 2-3 zege bij Vierhouten'82 was het eindresultaat dat Fortissimo koesterde.

Eip Janssen

,,Vierhouten'82 speelde op zijn Engels. Met passie, fysiek sterk, lange ballen en in het begin hoog tempo. Daar had mijn jonge ploeg het best lastig mee", keek Fortissimo trainer Paul Bremer terug.

Hij besefte dat ook lelijke zeges het einddoel om de vierde klasse te verlaten kunnen helpen.

,,De trainer van Harfsen was aanwezig. De wedstrijd Almen -Harfsen werd afgelast. Hij zal zijn indrukken van onze ploeg hebben opgedaan. Aan ons daar zaterdag goed voorbereid op terug te komen. De eerste periode halen hebben we in eigen hand. Maar gemakkelijk zal het niet worden."

Zo gemakkelijk werd het tegen Vierhouten'82 ook niet. En toch was de start veel belovend.

,,Binnen drie minuten zette Talib Azerkan de 0-1 op het scorebord. De eerste treffer scoren tegen een ploeg die koste wat koste wil scoren tegen de koploper is belangrijk", ging Bremer verder.

Hij zag de thuisclub na een half uur spelen op gelijke hoogte komen:1-1. Even daarvoor was Roy Bijsterveld (geblesseerd) al vervangen door Arvin van Beek.

In de tweede helft, waarin Fortissimo nieuwe spelers inbracht, leek het mis te gaan. De Fortissimo trainer bracht onder meer Mahdi Roble in het veld.

,,Ik hoopte met hem meer voetbal in de ploeg te brengen", verklaarde de Fortissimo trainer.

Dat ging aanvankelijk minder goed. Vierhouten'82 kwam op een 2-1 (Jonathan Varwijk) voorsprong.

,,Twee minuten later zette Anass el Hassnaoui (archieffoto links) beide ploegen weer op gelijke hoogte. Ik had de idee dat de snelle gelijkmaker ons hielp en bij Vierhouten'82 iets knakte. Een minuut of zes voor tijd wist Talib Azerkan de achteraf winnende treffer (2-3) te scoren. Een vrije trap rand strafschopgebied werd laag en onhoudbaar binnen geschoten", sloot Bremer af.

Fortissimo blijft zonder puntverlies koploper in de vierde klasse. Zaterdag komt het als tweede geklasseerde Harfsen op bezoek. Deze ploeg telt twee verliespunten minder. In het duel Fortissimo – Harfsen staat de eerste periodetitel op het spel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie