Afbeelding
Theo Beumer

Bennekom en Arnold Brehler nemen afscheid van elkaar

24 november 2019 om 16:04 Voetbal

BENNEKOM Voetbalvereniging Bennekom en haar hoofdtrainer Arnold Brehler nemen na het huidige seizoen afscheid van elkaar. De 50-jarige inwoner van Doorwerth is aan zijn derde seizoen bezig op sportpark De Eikelhof.

,,Bennekom vindt drie jaar voldoende. Ikzelf heb het gevoel niet klaar te zijn. Ik zie zeker de uitdaging met de huidige selectie nog stappen te maken. Maar het is natuurlijk het goed recht dat men na drie jaar weer eens een ander gezicht voor de groep wil hebben'', stelt de trainer.

,,Het eerste jaar was lastig. Vorig seizoen hebben wij een heel goed jaar gedraaid. De titel ging net aan onze neus voorbij. Jammer was wel dat wat jongens van de vereniging zelf vertrokken naar WAVV. En ook Mourad Marbouh, die naar DOVO is vertrokken, was niet makkelijk te vervangen.''

  ,,Dit jaar is er opnieuw een goede groep. Helaas wel wat blessures. We doen gewoon mee om de bovenste plaatsen. Verder is er denk ik ook nu rust rond het eerste elftal. Dat is wel eens anders geweest'', stelt Arnold Brehler.

De trainer, die eerder Redichem, De Bataven en Juliana'31 trainde, gaat nu dus op zoek naar een nieuwe club. ,,De voorkeur is een zaterdagvereniging. Maar komt er een mooie zondag vereniging, zeg ik zeker geen nee. Ik heb nog steeds gedreven, en wil graag een mooie club trainen. Mijn eerste doel is echter op een passende wijze afscheid te nemen van Bennekom. Dus met minimaal een periodetitel'', besluit Arnold Brehler.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie