Afbeelding
Theo Beumer

Wedstrijd Harskamp in eerste helft gestaakt

30 november 2019 om 18:51 Voetbal

HARSKAMP Harskamp zag de wedstrijd bij RDC (Deventer) bij een 5-2 achterstand gestaakt. Er waren pas veertig minuten gespeeld.

Eip Janssen

,,De oorzaak? Simpel overlopende emoties bij mijn ploeg. Twee spelers behoorlijk geblesseerd. Na onderling overleg is besloten niet verder te spelen. Zowel de tegenstander als scheidsrechter was het daar overigens roerend mee eens", laat Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg weten.

De start van zijn ploeg was op zijn zachts gezegd belabberd. Binnen no time stond Harskamp met 3-0 achter.

,,De 1-0 was een werelddoelpunt. Een schot van zeker twintig meter uit de kruising. Over de 2-0 en 3-0 zwijg ik maar. Daar werd erg matig verdedigd. Daarna ging het lopen en kwamen we op 3-2", had de trainer gezien.

De 3-1 was een diepe bal van Michael van de Lagemaat op Jordy Krol die de kans niet liet liggen. De 3-2 kwam op naam van Gerhard Top, die via de ingevallen Michel van den Brink de bal kreeg.

,,Michael van de Lagemaat (foto rood shirt) viel uit met een behoorlijke blessure. Hij kreeg een knie in de maag en het zag er slecht uit. Nadat de thuisclub naar 5-2 uitliep, werd Rudy van den Brink door een Deventer speler onderuit gelopen. De scheidsrechter zag er niets in maar wij wel. Hij lag met zijn hoofd in een rare houding. De ambulance moest komen, maar gelukkig knapte hij wel op. Maar de emoties liepen op en stoppen was het beste wat we konden doen", aldus Van den Dikkenberg.

Hij moet puzzelen voor de dorpenderby komende zaterdag tegen SDS '55.

,,De deur staat voor ze open. Maar het doel zeker niet. Donderdagavond brengt Sint-Nicolaas wellicht wat surprises. Wij zullen het de 'buren' zo lastig mogelijk maken", besluit Connie van den Dikkenberg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie