Trainer Edesche Boys Frank Koch Theo Beumer

Edesche Boys kopje onder na individuele fouten

8 december 2019 om 16:15 Voetbal

EDE Edesche Boys verloor met 0-5 bij Voorst.

,,Persoonlijke fouten op een heel slecht bespeelbaar veld hebben mijn ploeg genekt. Het ging zeker de eerste twintig minuten geeneens zo slecht. Maar na een keepersblunder staat het 0-1. Dan zie je al dat het lastig wordt", opent Edesche Boys trainer Frank Koch (archieffoto) teleurgesteld.

Na ruim vijfentwintig minuten spelen leek Edesche Boys een strafschop te krijgen.

,,Ferrouchi Kleijer werd neergelegd. Een honderd procent strafschop. Maar de scheidsrechter legde de bal op de rand zestien meter. Of het teleurstelling was ik weet het niet. Maar de vrije trap werd zo slecht genomen, dat Voorst naar een 0-2 kon uitlopen", baalde Koch.

In de tweede helft had Edesche Boys weinig meer in de melk te brokkelen. De eindstand liep op naar een 0-5 stand.

,,Ik ben geen persoon die de handdoek gaat gooien. Maar het moet na de winterstop echt anders. Zo kan het niet verder", keek de Edesche Boys trainer vast vooruit.

Edesche Boys hervat de winterstop bij SHE. Dat is op zondag 2 februari. Het wordt spannend of alle gezichten bij de Peppelensteegclub weer dezelfde kant op komen te staan.