Marin Rozeboom maakte de 0-2.
Marin Rozeboom maakte de 0-2. Theo Beumer

Tactisch plan Ede/Victoria werpt vruchten af

25 januari 2020 om 18:39 Voetbal

EDE ,,We wisten dat Vierhouten'82 een voetballende ploeg heeft. En ook dat hun veld enorm slecht is. Daarom kozen wij er voor om op de lange bal te spelen. En dat tactisch plan viel goed uit'', constateerde een tevreden Danny Suitela na de 1-4 overwinning van Ede/Victoria.

Al na tien minuten stond Dick Hoefakker met zo'n lange bal aan de basis van de 0-1. ,,Geoffrey van de Kamp kopte de bal door naar Martin Rozeboom. Uiteindelijk was het Konrad Bartelik die scoorde'', had de trainer gezien.

,,Uit zo'n zelfde situatie viel de 0-2'', ging Suitela verder. ,,Weer een lange bal van Dick Hoefakker. En weer was Geoffrey van de Kamp het aanspeelpunt. Nu maakte Martin Rozeboom het doelpunt.''

In het tweede bedrijf maakte Van de Kamp zelf de 0-3. De ingevallen Illiass el Aarrass pikte ook nog een treffer mee: 0-4. In de slotfase kon Vierhouten via Melvin den Herder nog wat terug doen.

,,Misschien was het wat laf van onze kant. Maar wel een goede wedstrijd'', concludeerde Suitela. ,,Wij gaan met goed gevoel richting de derby tegen Fortissimo. Die zijn kampioenskandidaat nummer één. Elk punt wat wij pakken is meegenomen.'' Ede/Victoria bivakkeert op een zevende positie. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie