Dennis van den Berg
Dennis van den Berg Theo Beumer

Muntje valt de verkeerde kant op voor Lunteren

1 februari 2020 om 19:40 Voetbal

LUNTEREN ,,Vanwege de wind was het een vreemde wedstrijd. Er kon daardoor ook geen sprake van goed voetbal zijn. De eerste helft gebeurde er ook van beide kanten niets. Wij zeiden ook in de rust dat de gelukkigste zou winnen. En helaas was dat AVW'66'', keek Lunteren trainer Dennis van den Berg terug op de 2-0 nederlaag.

,,Al vrij snel in de tweede helft was er van onze kant een foutieve inspeelbal. De zijkanten lagen open. Wij hadden slimmer moeten zijn, en een kleine overtreding moeten maken. Nu resulteerde dat in de 1-0 (Robin de Lange) '', had Van den Berg gezien.

,,Met Remco Heebink voor de geblesseerd uitgevallen Jordi Duits en later Wesley Theuns en Freek van Wijk probeerden wij de gelijkmaker te produceren. Hoewel er wel meer dreiging kwam, bleven grote kansen uit. Het was hopen dat de bal een keer goed viel. Dat gebeurde helaas niet. Aan de kant kregen wij een paar counters om de oren. De laatste, net voor tijd, betekende de 2-0 (Jaimy Toonen Dekker). ''

,,Ik kan mijn team niets verwijten. Het was een strijdend elftal. Typerend was een scrimmage waar AVW tot vijf keer kon uithalen, maar elke keer er weer een speler van ons voor lag.''

,,Feit is wel dat de resultaten niet zo zijn als we verwacht hadden. Wij staan elfde. De voorsprong op Dinxperlo, die op een PD plaats staan, blijft vijf punten. Maar we moeten uit deze negatieve serie zien te komen. Zaterdag thuis tegen de gedeelde koploper Unicum zal dat niet makkelijk zijn'', besluit Dennis van den Berg.