Fabian Beukhof
Fabian Beukhof Theo Beumer

Boumkass en Vermeij naar Bennekom

28 februari 2020 om 15:17 Voetbal

BENNEKOM Voetbalvereniging Bennekom heeft twee nieuwe spelers vastgelegd voor het komende seizoen. Elias Boumkass en Mike Vermeij.

Elias Boumkass (24) komt over van eersteklasser SC NEC uit Nijmegen. Boumkass is een talentvolle, snelle en technisch vaardige buitenspeler. Het afgelopen seizoen was hij in de eerste klasse goed voor negentien doelpunten en dit seizoen scoorde hij tot dusver zes keer. Elias Boumkass heeft in de jeugd bij Union en De Treffers gespeeld en na een tussenjaar bij USV Hercules in Utrecht, speelt hij vanaf het seizoen 2014-2015 bij SC NEC in Nijmegen.

Daarnaast komt keeper Mike Vermeij (24) over van RVW uit Renkum. Mike Vermeij is een talentvolle doelman. Hij speelde vorig jaar een prominente rol in het kampioenschap van RVW, maar wil nu graag verkennen waar zijn sportieve plafond ligt. Mike Vermeij gaat samen met Christian de Haan en Luciano van Ommeren het trio selectiekeepers vormen. Mike vervangt Sietze Schiphorst die door opleidings- en werkverplichtingen niet langer ieder weekend meer beschikbaar. 

Eerder was al bekend dat Melchior Onderstal en Mike Jansen voor Bennekom gaan spelen. Ook Fabian Beukhof is vast gelegd voor komend seizoen. De 'linkspoot' keerde afgelopen jaar terug van PEC Zwolle op het oude nest. 

Bron: www.vvbennekom.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie