1-0
1-0 Theo Beumer

Jubileum 100 jarig Ede/Victoria uitgesteld

24 maart 2020 om 18:15 Voetbal

EDE Ede/Victoria heeft dinsdag bekend gemaakt genoodzaakt te zijn de viering van haar 100 jarig jubileum op 2 mei te annuleren. Reden is de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus dat er geen festiviteiten mogen plaatsvinden tot 1 juni 2020. 


Het jubileum zal worden verplaatst naar een andere datum. Welke datum dit is zal afhangen van de ontwikkelingen rondom het virus. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat een jaar later.

,,Het is vreemd om nu te praten over een viering onder deze moeilijke omstandigheden. Ons sportpark is gesloten en de trainingen en sportwedstrijden zijn stilgevallen.
Wij als vereniging vragen begrip voor de genomen maatregelen die wij als vereniging hebben moeten nemen. Onze steun gaat uit naar de mensen die getroffen zijn door het virus, evenals de ouderen en kwetsbaren die nu in onzekerheid thuis zitten'', staat te lezen op de site.

,,Er is ook onzekerheid over tal van activiteiten die later het seizoen zullen plaatsvinden. Hier kunnen we nog niets over zeggen. Ook wij zullen moeten afwachten hoe alles zal gaan verlopen. Wij begrijpen dat de situatie vragen oproept. U kunt al uw vragen stellen via de site van onze vereniging. Ook proberen wij u op de hoogte te houden via de social media.'' 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie