Afbeelding
Theo Beumer

Blauw Geel’55 haalt Mike Molenaar terug naar Ede

7 juni 2020 om 20:33 Voetbal

EDE Blauw Geel ’55 heeft in Mike Molenaar snel de opvolger gevonden van de vertrokken topscorer Romin Ahmani.

Eip Janssen

,,Ik zal je voor zijn. Deze keer gaat mijn terugkeer richting de derdeklasser Blauw Geel ’55 echt door”, lacht Mike Molenaar. Eind seizoen 2018/2019 leek zijn overkomst van DTS Ede naar Blauw Geel '55 in kannen en kruiken. Maar uiteindelijk besloot Molenaar zijn overschrijving in te trekken en naar VVA Achterberg te verhuizen.. 

De 33-jarige spits, die dit seizoen voor VVA Achterberg uitkwam is weer terug op het oude bekende en vertrouwde Blauw Geel’55 terrein.

,,Ik heb elk jaar contact gehouden met Marcel van der Hoop. Hij heeft me ooit laten debuteren in het eerste elftal van Blauw Geel’55. Dat schept een band die nooit is verdwenen. Ik ben altijd de club blijven volgen. Ook de meeste spelers ken ik nog goed.”

Molenaar wil als spits meehelpen Blauw Geel ’55 terug te brengen op het niveau waar men hoort: tweede klasse.

,,Ik ben topfit en hoop veel te gaan scoren. Nee, een aantal ga ik niet noemen. Daar word je later in het seizoen alleen maar aan herinnerd als het niet lukt. Schrijf maar op veel”, zegt Mike gedecideerd.

Hij bevestigt dat de gesprekken met Blauw Geel ’55 prima verliepen. ,,Ik kom bij een warme familieclub. Dat gevoel koester ik”, besluit de spits. Molenaar, die bij VVA Achterberg dit voortijdig afgebroken seizoen zestien keer scoorde, kwam eerder uit voor Blauw Geel ’55, DTS Ede, De Merino’s en WAVV.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie