Afbeelding
Geert Nieuwenhuis

Topklasse DTS Ede vrouwen bijna ongewijzigd

1 juli 2020 om 10:15 Voetbal

EDE De DTS Ede vrouwen ontmoeten ook in het seizoen 2020/2021 weer vele bekende ploegen. In vergelijking met afgelopen seizoen, niet uitgespeeld wegens de coronacrisis, is DSS een nieuwkomer.

Eip Janssen

DSS neemt de plaats in van SteDoCo (Hoornaar). Zij verlieten de Topklasse in de winterstop wegens een gebrek aan speelsters.

DTS Ede gaat de competitie 2020/2021 spelen tegen: Be Quick’28 (Zwolle), DSS (Haarlem), Eldenia (Arnhem), FC Eindhoven, FC Rijnvogels (Katwijk), RVVH (Ridderkerk), Saestum (Zeist), SSS (Klaaswaal), Ter Leede (Sassenheim), Wartburgia (Amsterdam), Woezik (Wijchen).

EERSTE KLASSE De Blauw Geel ’55 vrouwen zijn ingedeeld in de eerste klasse A. Zij ontmoeten komend seizoen de ploegen: Berkel (Berkel en Rodenrijs), CSW (Wilnis), DZC’68 (Doetinchem), sc ’t Gooi (Hilversum), Hercules (Utrecht), IJFC(IJsselstein), IJzendijke, RVVH (Ridderkerk), Sporting’70 (Utrecht), SSS 2 (Klaaswaal) en Ter Leede 2 (Sassenheim)

Het streven is om uiterlijk 7 augustus de competitieprogramma’s van bovenstaande divisies en klassen te publiceren. Vanwege de bijzondere omstandigheden, veroorzaakt door de coronacrisis, kon dit jaar pas later worden gestart met de planning. Dat is de reden dat de competitieprogramma’s dit jaar later dan gebruikelijk zullen verschijnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie