Henk Hutten

Fortissimo wint ook derde bekerwedstrijd

12 september 2020 om 18:14 Voetbal

EDE Fortissimo bleef in de bekerpoulefase ongeslagen. Derdeklasser Excelsior Z kreeg op eigen veld een 0-6 nederlaag om de oren.

,,We zijn de hele wedstrijd de betere en heersende ploeg geweest. Ik denk dat wij slechts een kleine mogelijkheid hebben weggegeven”, opende Fortissimo trainer Paul Bremer.

Hij zag zijn ploeg gretig maar ook met plezier het spel maken.

,,Wij lieten veel kansen liggen waardoor het ruim een half uur duurde voor de verdiende voorsprong op het scorebord stond. In de eerste helft werd het uiteindelijk 3-0 voor ons. Roy Bijsterveld, Talib Azerkan en Aness el Hassnaoui waren de succesvolle schutters.”

In de tweede helft geloofde de thuisclub het wel en liet zich naar de slachtbank leiden.

,,Misschien moet je zeggen dat wij goed doorgingen. Hadden we alle kansen die gecreëerd werden beter benut waren dubbele cijfers mogelijk geweest. Talib Azerkan, Anass el Hassnaoui en Cas Lenoir zorgden voor een 0-6 eindstand in Zetten”, ging de Fortissimo-trainer verder.

Bij de Edese vierdeklasser leefde de beker zeker wel.

,,Een rondje verder komen is gelukt. Ik hoop in de knock-out fase op een regionale topper en liefst op eigen veld”, besluit Paul Bremer.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.