Sam van Hasselt
Sam van Hasselt Theo Beumer

DTS Ede komt van een koude kermis thuis

26 september 2020 om 18:48 Voetbal

EDE ,,Wij komen van een koude kermis thuis. De voorbereiding was goed. En dan is het heel teleurstellend dat je met 2-0 verliest bij KHC Kampen’’, oordeelde Arnold Brehler.

,,Wij wisten dat zijn 5-4-1 speelden. Zaak was vanuit een goede organisatie en een hoog baltempo, via de zijkanten te spelen. Tot de zestien meter ging het nog wel. Maar de eindpass ontbrak. Wij kregen dan ook amper kansen. Een paar dreigende momenten met Sam van Hasselt en Frank Hol.’’

,,Dan is er een situatie waarbij Jordy van Dalen niet doordekt. Uiteindelijk is het Ozhan Kardag die binnen werkt. Zij hielden 8/9 man achter. Het was een gevoel alsof wij tegen een muur liepen. Dat is gewoon heel lastig voetballen’’, liet de DTS Ede-trainer weten.

,,Ook in de tweede helft was er te weinig slimmigheid en energie van onze kant. Ook nu hadden wij bijna geen kans. Met het inbrengen van Remco Speelziek en Jamal Ouassif ontstond er meer dreiging. Maar buiten een mogelijkheid van Jasper Verstraten, kwamen we niet. Op jacht naar de gelijkmaker, gingen we uit de organisatie lopen. En uit de omschakeling werd het nog 2-0 (Joriam Wellenberg). En dan stap je met een klote gevoel de bus in terug naar Ede’’, sloot Arnold Brehler af.

Zaterdag komt DZC op bezoek. De ploeg uit Doetinchem is net als DTS Ede in het bezit van een punt uit twee wedstrijden.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie