Fabian Beukhof
Fabian Beukhof Theo Beumer

Bennekom verliest ook van hekkensluiter

8 februari 2020 om 19:33 Voetbal

BENNEKOM ,,Het schaamrood op je kaken. Dat mag je wel zeggen als je met 2-0 verliest bij hekkensluiter KHC. Dan doe je iets niet goed'', merkte Arnold Brehler op.

Na het echec tegen DFS had de trainer met zijn manschappen de koppen bij elkaar gestoken. ,,De inzet en strijd was er vandaag zeker wel. Het probleem was dat we te weinig wisten te creëren. De hele wedstrijd anderhalve kans bij elkaar.''

Dat was pas ver in de tweede helft. ,,De eerste tien minuten hadden wij het lastig. Via de kant van Fabian Beukhof kwam KHC een paar keer goed door. Met Rob Delleman op die plek, hadden wij het onder controle. Voetballend ging het niet slecht tot dertig meter van het KHC doel. Het gemis van de geblesseerde Mex Bakker en Jeffrey Rutgers liet zich gelden'', had de trainer gezien.

De tweede drie kwartier was het van hetzelfde laken een pak. ,,Het ging weer tot een meter of dertig goed. Een dik kwartier voor tijd ging Just Berends op de bal staan. Uit die aanval kwam KHC op 1-0. (Jelle Rupert). Via de ingevallen Ismael Antonio kregen wij nog twee kansjes. Vlak voor tijd met het 2-0. (Ozkan Kardag). Toen was het over.'' KHC, dat door de rode kaart van Jorian Wellenberg het laatste gedeelte met tien man verder moest, behaalde daarmee haar eerste zege van het seizoen. 

Het betekende voor de bezoekers alweer de derde nederlaag van 2020. Bennekom zakt naar de grauwe middenmoot. En dan komt zaterdag DTS Ede, de toekomstige club van Brehler op bezoek. ,,Ik ben zaterdag voor Bennekom'', kan Brehler toch nog lachen. ,,Het wordt heel lastig. Wij gaan er alles aan doen de punten te pakken. Ik hoop dat van de afwezigen (Christian de Haan, Mex Bakker, Jeffrey Rutgers, Tolunay Durmus en Tjalling Kamerman) er weer een paar beschikbaar zijn.''

Arnold Brehler gaat er van uit dat hij gewoon zaterdag op de Bennekom bank zit. ,,Ik vind een eventueel ontslag onzin. De samenwerking met de jongens is prima. Zij hebben vandaag zeker ook niet verzaakt. Maar door de vele blessures kwamen wij kwaliteit te kort'', besluit de trainer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie