Collin Oosterholt ziet de aanwinsten met plezier binnen komen.
Collin Oosterholt ziet de aanwinsten met plezier binnen komen. Theo Beumer

SV Harskamp investeert in doelpunten

30 januari 2021 om 12:00 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser SV Harskamp heeft na Donovan Rijlaarsdam nog twee veel belovende aanvallers aangetrokken. Talib Azarkan (KSV Fortissimo) en Jeroen Cramer (DTS Ede) komen de selectie versterken.

Eip Janssen

,,Nadat assistkoning Donovan Rijlaarsdam zijn ja-woord had gegeven was het zaak ook afmakers aan te trekken”, melden trainer Collin Oosterholt en bestuurslid Escher van Norel.

,,Met deze twee jeugdige aanvallers ben ik zeer in mijn sas”, gaat Oosterholt verder.

Hij omschrijft Talib Azarkan (19) als een echte voetballiefhebber.

,,Talib zat na zijn vertrek bij KSV Fortissimo zonder club. Ik ken hem natuurlijk goed. Hij kan met een bal toveren en is technisch zeer vaardig. Hij heeft een goed schot en balvast. Iets wat de selectie nodig heeft.”

De tweede Harskampse aanwinst is DTS Ede speler Jeroen Cramer (22). 

,,Jeroen heeft enkele malen in de hoofdmacht van DTS Ede gespeeld. Mede door een blessure en werkomstandigheden is hij afgelopen zomer bij de eersteklasser gestopt. Maar nu is hij fit en mist het voetbalspel. Hij scoorde bij DTS Ede in de diverse elftallen regelmatig. Onze nieuwe trainer (Collin Oosterholt, red.) kende hem goed. Er is contact gelegd en ook hij heeft ons zijn ja-woord gegeven”, lacht Escher van Norel.

Beide Harskamp vertegenwoordigers verwachten dat de selectie met deze drie aanvallers steeds meer in balans komt.

,,Scoren ging de ploeg moeilijk af. Dus daar hebben we aangedaan”, meent het duo.

COSPONSOR Scoren deed het SV Harskamp bestuur ook buiten de lijnen.

,,We hebben met TopParken en de Harskampse Plus al twee mooie sponsoren. Daar heeft zich deze week Van den Berg Installateurs bijgevoegd.

,,Algemeen directeur en eigenaar Bert Overvest gelooft in onze plannen. En wil ons helpen die te verwezenlijken”, eindigt bestuurslid Escher van Norel tevreden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie