Afbeelding
Theo Beumer

Selectie Blauw Geel’55 bijna ongewijzigd

2 februari 2021 om 18:04 Voetbal

EDE Blauw Geel ’55 ziet de selectie en staf in een vrijwel ongewijzigde samenstelling het seizoen 2021/2022 oppakken.

Eip Janssen

,,Er is hard gewerkt maar het resultaat mag er zijn. De huidige selectie ziet alleen Donovan Rijlaarsdam (SV Harskamp, red) vertrekken. Simon Kooiman en Jos Bolks hebben om enig uitstel gevraagd. Maar ik verwacht dat zijn ook hun ja-woord zullen geven”, aldus Blauw Geel ’55 bestuurslid Martijn Groot Kormelink.

De selectie van Blauw Geel ’55 bestaat komend seizoen in ieder geval uit de volgende spelers: Cem Aydogan, Fabian van Beek, Kamal Bendadi, Jeroen Berkhof, Marcel van Bruksvoort, Karlo Elbertsen, Ruben Florijn, Rick Gerritsen, Emre Karacali, Bryan van Loenen, Dion Meijeringh, Richard Meurs, Mike Molenaar, Boaz Neerken, Dylan Plug, Robbie Pont, Yassir Raghi, Floriano Raho, Sylvano Rijlaarsdam, Daan Rijsemus en Art Veldhuizen.

,,Op dit moment zijn er geen nieuwelingen te melden. Ik ben veel meer blij met de spelers die ons trouw blijven. De coronacrisis geeft nu al twee seizoenen problemen. Het feit dat Blauw Geel ’55 een vereniging is die zijn spelers niet betaald komt nu wel goed uit. Natuurlijk hebben ook wij zorgen, maar die liggen op een heel ander vlak.”

Groot Kormelink laat weten dat het bestuur het besluit van de KNVB de voetballers die uitkomen in de B-categorie (senioren, junioren en pupillen) dit seizoen niet meer in competitieverband te laten uitkomen betreurd.

,,Gelukkig heeft de KNVB nog wel een alternatief: de KNVB Regio Cup, aangekondigd. Wij beraden ons als bestuur of we de leden en op welke wijze tegemoet kunnen komen. Er zijn nog geen bedankjes binnen gekomen. De familieclub die Blauw Geel ’55 wil zijn voor elk lid draagt daar zeker aan bij. Maar toch vervult het ons met zorg.”

Hij gaat verder: ,, Wat betreft de staf gaat ook iedereen door. De Blauw Geel ’55 staf bestaat uit de volgende personen: Hoofdtrainer Pieter van de Grift. Robert van de Ham blijft assistent-trainer. Michon de Haan is teammanager. Roelof Keuken blijft leider en Hans van den Bergh verzorger. Al met al zijn wij bestuur blij met deze ontwikkelingen. De dank daarvoor gaat uit naar de degenen die op de achtergrond daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. En mocht er nog een speler op ons pad komen die graag bij een echte familieclub wil spelen is dat mooi. Maar actief de markt opgaan is wat ons betreft onnodig”, sluit Martijn Groot Kormelink af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie