Ahmet Kiliç speelde beklangrijke rol in komst nieuwelingen
Ahmet Kiliç speelde beklangrijke rol in komst nieuwelingen Theo Beumer

Klappers FC Jeugd op de valreep

15 juni 2021 om 23:39 Voetbal

EDE Tweedeklasser FC Jeugd heeft dinsdagavond nog enkele goede aanwinsten toegevoegd aan de toch al sterke selectie.

Eip Janssen

,,Dat kun je wel stellen. Onze selectie is met vier spelers uitgebreid. Na wat verkennende gesprekken zijn oud profspeler Eldridge Rojer, zijn broer Jürnel, Shently Lovert en doelman Andy Bonaparte met ons rondgekomen”, opent technisch manager Melis Versteeg namens FC Jeugd.

Hij voegt eraan toe dat trainer Mohammed Mouhouti en oud-trainer en nu speler Ahmet Kiliç daarin ook een belangrijke rol hebben gespeeld.

Eldridge Rojer is een 37- jarige ex-prof, die samen met Ahmet Kiliç bij Vitesse speelde, vervolgens ook nog bij Excelsior, PEC Zwolle, FC Emmen op prof niveau. ,,Daarna heeft Eldridge Rojer nog gespeeld bij WKE, hoofdklasser Babberich en eersteklasser MASV, waarvandaan hij nu overkomt. Hij heeft een jaar niets gedaan en we gaan er alles aan doen om hem fit te krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij nog van waarde kan zijn in de voorhoede. Eldridge staat bekend om zijn scherpe acties in het strafschopgebied.”

In het kielzog van Eldridge komt ook zijn 33-jarige broer Jürnel Rojer naar FC Jeugd.

,,Een zeer dynamische fysiek sterke middenvelder met een enorm loopvermogen. Een echte box to box speler zoals men dat in het huidige voetbal wel vertaald. Ook hij brengt een enorme kwalitatieve voetbalbagage mee. Jürnel Rojer speelde in de jeugd van FC Emmen, daarna in de topklasse bij WKE, TEVV, SC Angelslo, Germanicus en Babberich. Daar heeft nog samen gewerkt met onze trainer Mouhouti. Laatste club was Veluwezoom”, vult Versteeg aan.

Shently Lovert (26) komt over van het Arnhemse MASV. ,,Hij is een min of meer oude bekende van ons. In de tijd dat Ahmet Kiliç onze hoofdtrainer was, heeft hij ook bij FC Jeugd gespeeld. Shently Lovert speelde tot zijn 17e in de jeugdopleiding van De Graafschap. Hij kwam verder uit voor Arnhemse Boys, Veluwezoom en WAVV. Ik denk dat we een fysiek sterke aanvaller binnen hebben gehaald. Hij staat bekend als een speler die gemakkelijk scoort.”

FC Jeugd vulde de selectie ook aan met een doelman. ,,Naast Özkan Yilmaz en Bilel Koolman wilden we op het tweede klasse niveau nog een derde doelman in de selectie hebben. De 32-jarige Andy Bonaparte die eerder bij MASV, SC Oranje, Veluwezoom en Arnhemia onder de lat stond was zonder club. Wij zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen”, sluit de technisch manager tevreden af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie