Fortissimo start bekerstrijd met gelijkspel

4 september 2021 om 22:34 Voetbal

EDE Fortissimo behaalde bij Beuningse Boys een 1-1 gelijkspel. Achteraf een teleurstellend resultaat omdat de Edenaren  bijna 50 minuten met een man meer speelden.

,,Met nog zo’n minuut of vijf te spelen in de eerste helft werd een speler van de thuisclub wegens een slaande beweging het veld uitgestuurd. Vier minuten later valt de 1-0 voor Fortissimo. Het is Dani Tanalepy vanuit een scrimmage die scoort”, kijkt Fortissimo trainer Paul Bremer terug.

In de eerste helft een gelijk opgaande strijd. Fortissimo had wat moeite met het gras en de opportunistische speelwijze van de thuisclub.

,,We waren te onnauwkeurig in de passing en de bal aanname. Dat betekende te vaak dat de tegenstander de aanval kon overnemen. Zonder echt gevaarlijk te worden”, meende de trainer.

Fortissimo liet een aantal kansen onbenut. Dennis Veer in een 1 op 1 situatie.

,,In de tweede helft werden we nog slordiger. Beuningse Boys speelde heel compact. Wij bleven breien in de as van het veld”, analyseerde Paul Bremer.

Pech had Fortissimo ook. Een inzet van Roy Bijsterveld teisterde de paal. Een vrije trap van Anass el Hassnaoui werd gemist.

,,Omdat Fortissimo verzuimde de terechte 2-0 te scoren werd het vier minuten in blessuretijd nog gelijk ook. Een behoorlijke domper. Ook de hamstringblessure van Niels Homburg is zowel voor hem als ons onplezierig. Al met al een middag waarin het Fortissimo niet allemaal mee zat”, eindigde de Fortissimo coach.

Zaterdag komt derdeklasser Otterlo op bezoek. De Otterlose ploeg deelde de punten (0-0) met Harskamp.