Ahmet Kiliç een sieraad op de Edese voetbalvelden.
Ahmet Kiliç een sieraad op de Edese voetbalvelden. Theo Beumer

FC Jeugd-coryfee Ahmet Kiliç zwaar geblesseerd

5 september 2021 om 17:19 Voetbal

EDE FC Jeugd, zaterdagavond gelijkspelend tegen DTS Ede (1-1) kon nogal wat spelers niet opstellen.

Eip Janssen

Opvallendste afwezige was routinier Ahmet Kiliç. Zowel binnen als buiten de lijnen de grote steunpilaar bij de zondag tweedeklasser.

,,Een week of zeven heb ik op de training mijn achillespees afgescheurd. Er was geen speler in de buurt en hoe het kwam is me nog steeds een raadsel”, vertelt Kiliç.

De 37-jarige middenveld strateeg had zich van dit seizoen 2021/2022 zoveel voorgesteld.

,,Ik ben nog nooit zo fit geweest. De hele zomer doorgetraind om er te staan. Ik wel mijn voetbalcarrière zeker niet op deze manier afsluiten. Voor een volledig herstel staat ongeveer zeven maanden. Ik hoop in de tweede competitiehelft voor mijn club FC Jeugd weer van waarde te zijn.”

Ahmet Kiliç weet nu al dat de weg daarnaar toe lang zal zijn. ,,Ik laat me goed begeleiden en adviseren. Omdat ik superfit ben kan de afwezigheidsperiode misschien minder lang zijn. Maar ik ga geen enkel risico te nemen. Te vaak komen spelers te snel terug met als gevolg dat het aanwezige niveau niet meer wordt gehaald. Ik hoop dat ik mijn ambitie terug te keren daarvoor wordt behoed. Beter een week te laat dan een dag te vroeg”, sluit de misschien wel beste technisch vaardige speler op de Edese velden af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie