Lars van Wikselaar wordt gevloerd.
Lars van Wikselaar wordt gevloerd. Gerwin van Luttikhuizen

Harskamp neemt Barneveldse hindernis met winst

9 oktober 2021 om 19:49 Voetbal

HARSKAMP ,,De 3-1 zege bij Barneveld is zonder meer verdiend. Alleen kan mijn ploeg het zich veel gemakkelijker maken minder kansen te missen. Zelfs een strafschop werd niet verzilverd”, stak Harskamp trainer Collin Oosterholt van wal.

door Eip Janssen

Barneveld nam volstrekt tegen de veldverhouding in een 1-0 voorsprong via Fabian van Esch. ,,Een tegenvaller zeker omdat Michel Hol een strafschop onbenut liet. Donovan Rijlaarsdam was in het Barneveldse strafschopgebied gevloerd. Ook wat andere kansen liet Harskamp aan zich voorbijgaan”, keek Oosterholt terug. Met de rust in zicht zette Jeroen Cramer op aangeven van Michel Hol beide ploegen op gelijke hoogte:1-1. ,,In de tweede helft kwam Harskamp via een doelpunt van Donovan Rijlaarsdam op een 1-2 voorsprong. Maar we bleven slordig om het duel op slot te gooien. Niet dat dat de thuisclub echt gevaarlijk werd maar je moet toch alert blijven”, ging de Harskamp trainer verder. Alert was Harskamp doelman Guido de Geit. ,,Dat mag ook weleens gezegd worden. Hij onderschepte prima een bal. Bracht snel de bal weer in het spel waarna Talib Azerkan er 1-3 van maakte”, glunderde Oosterholt.

Harskamp kent sinds jaar en dag een prima start met zeven punten uit drie wedstrijden. ,,Ik ben niet alleen blij met de start maar ook met deze wedstrijd. De ploeg liet zien dat zij karakter hebben. De achterstand werd weggepoetst en daarna ging Harskamp op zoek naar de winst. Het geeft wel aan dat Harskamp op de goede weg is”, besluit Collin Oosterholt tevreden.