Edesche Boys laat het defensief afweten

10 okt, 17:17 Voetbal Theo Beumer
Afbeelding

EDE Edesche Boys leed op eigen veld tegen het Arnhemse Eendracht een 3-5 nederlaag. Een niet altijd alerte defensie en zelf niet benutten van de kansen was de oorzaak. De eerste tien minuten in deze wedstrijd zetten de toon. De stand 1-3 vertekende het spelbeeld behoorlijk. De start voor Edesche Boys was op maat. Binnen twee minuten kreeg Edesche Boys een strafschop wegens hands van een Arnhemse verdediger. Ferroucci Kleyer liet het buitenkansje niet liggen. Maar vanaf de aftrap werd het alweer gelijk:1-1

POSITIE ,,Een lange bal. Ik dacht hem klemvast te hebben maar rekende niet op een achteruitlopende Kevin van den Born. Hij liep de bal uit mijn handen en zij (Aquael Zimmerman, red.) konden gemakkelijk scoren”, baalde doelman Jeffrey Fonseca. Een doelman die eerder in de verdediging voetbalde maar nu noodgedwongen keeper is. ,,I..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek Vergrijzing heeft grote gevolgen voor Edese samenleving
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Echtpaar Ten Klooster-Kronenberg 70 jaar getrouwd: ‘Ik was met één blik verkocht’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren ‘Wolven in park Hoge Veluwe komen heel dichtbij’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Noodfonds voor inwoners die in financiële problemen komen
PREMIUM
Afbeelding
Waterpolo Verstoppen kan niet meer: mannen Polar Bears willen landstitel
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu ‘Herontwikkeling Horapark desastreus voor flora en fauna’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.