Edesche Boys laat het defensief afweten

10 oktober 2021 om 17:17 Voetbal Theo Beumer
Afbeelding

EDE Edesche Boys leed op eigen veld tegen het Arnhemse Eendracht een 3-5 nederlaag. Een niet altijd alerte defensie en zelf niet benutten van de kansen was de oorzaak. De eerste tien minuten in deze wedstrijd zetten de toon. De stand 1-3 vertekende het spelbeeld behoorlijk. De start voor Edesche Boys was op maat. Binnen twee minuten kreeg Edesche Boys een strafschop wegens hands van een Arnhemse verdediger. Ferroucci Kleyer liet het buitenkansje niet liggen. Maar vanaf de aftrap werd het alweer gelijk:1-1

POSITIE ,,Een lange bal. Ik dacht hem klemvast te hebben maar rekende niet op een achteruitlopende Kevin van den Born. Hij liep de bal uit mijn handen en zij (Aquael Zimmerman, red.) konden gemakkelijk scoren”, baalde doelman Jeffrey Fonseca. Een doelman die eerder in de verdediging voetbalde maar nu noodgedwongen keeper is. ,,I..

PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Minder bussen en treinen vanaf zondag 11 december
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Zo maak je een panfluit van lastpost Japanse duizendknoop
PREMIUM
Afbeelding
Korfbal DVO gaat in kaartenfestival ten onder tegen PKC
PREMIUM
Afbeelding
Muziek OBK Otterlo bestaat honderd jaar: ‘Luisteraars huilden van ontroering’
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Drie maanden niet naar het werk door ontbreken rolstoelbrug: ‘De aangeboden oplossing is prijzig’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Eerste puntverlies ZVV Ede in thriller tegen Heracles Almelo Futsal

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.