Edesche Boys laat het defensief afweten

Voetbal
10 okt 2021, 17:17
EDE

Edesche Boys leed op eigen veld tegen het Arnhemse Eendracht een 3-5 nederlaag. Een niet altijd alerte defensie en zelf niet benutten van de kansen was de oorzaak. De eerste tien minuten in deze wedstrijd zetten de toon. De stand 1-3 vertekende het spelbeeld behoorlijk. De start voor Edesche Boys was op maat. Binnen twee minuten kreeg Edesche Boys een strafschop wegens hands van een Arnhemse verdediger. Ferroucci Kleyer liet het buitenkansje niet liggen. Maar vanaf de aftrap werd het alweer gelijk:1-1

POSITIE ,,Een lange bal. Ik dacht hem klemvast te hebben maar rekende niet op een achteruitlopende Kevin van den Born. Hij liep de bal uit mijn handen en zij (Aquael Zimmerman, red.) konden gemakkelijk scoren”, baalde doelman Jeffrey Fonseca. Een doelman die eerder in de verdediging voetbalde maar nu noodgedwongen keeper is. ,,I..