Geoffrey van de Kamp
Geoffrey van de Kamp Theo Beumer

Ede/Victoria heeft slecht nieuws te melden richting Dubai

6 november 2021 om 18:58 Voetbal

EDE Vanwege werkzaamheden in Dubai, was trainer Danny Suitela afwezig bij de ontmoeting tussen Ede/Victoria en SDOO. Vervanger Dick Hoefakker kon na afloop slecht nieuws melden: een 1-3 nederlaag tegen SDOO.

,,Ik heb Danny inderdaad al gebeld. Het was een collectief falen van onze kant. Eigenlijk was het helemaal niets. Er is afgesproken met druk naar voren te voetballen. Daar kwam niets van terecht omdat er veel te veel ruimte zat tussen de linies. Dan kan zelfs een matige ploeg als SDOO drie keer scoren.’’ Mike Wels 2x en Jorrick Coenders zorgden voor een 0-3 ruststand.

,,Nee, ik ben niet echt boos geworden in de rust’’, liet Hoefakker weten. ,,ik heb wel wat pijnpuntjes benoemd. En dat de beleving beter moest. Die was ook matig tot slecht. Met Geoffrey van de Kamp op het middenveld hoopten wij snel de aansluitingstreffer te maken. Die viel pas een kwartiertje voor tijd uit een vrij trap van Geoffrey. Maar dat was veel te laat.’’

,,Dus kon ik Danny niet verblijden met een driepunter’’, stelde Dick Hoefakker. Zaterdag haalt Ede/Victoria de eerder uitgestelde wedstrijd bij CHRC in.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie