Danny Suitela van Ede/Victoria had wel acht man kunnen wisselen

30 oktober 2021 om 17:36 Voetbal

EDE Ede/Victoria kende een slechte middag. In Wageningen werd bij GVC met 1-0 verloren. ,,Een zware tegenvaller’’, oordeelde Danny Suitela. ,,Vooral de eerste helft was de slechtste helft sinds tijden.’’

De trainer van Ede/Victoria baalde vooral van de instelling. ,,Er werden elke keer verwijten naar elkaar gemaakt, in plaats van naar zichzelf te kijken. Het plan om hoog druk te zetten was niet te zien. Ik had wel acht man kunnen wisselen. Vanaf de zijkant had het ook weinig zin dan te roepen en schreeuwen. Omdat de tegenstander, en dat bedoel ik niet denigrerend, ook niks was, was 0-0 ook de logische ruststand.’’

,,Halverwege de tweede helft kwam er een hoge bal in de vijf meter, die ongelukkig over doelman Noah Suitela en Claudio van Velzen ging. Een speler van GVC kon binnen werken. We hebben nog wel geprobeerd de gelijkmaker te forceren, maar het lukte tegen een muur van verdedigers niet om kansen te creëren.’’

,,In plaats van naar boven te kijken, moeten we nu pas op de plaats maken. Komende week tegen SDOO moeten we het dan maar laten zien’’, sloot een teleurgestelde Danny Suitela af.