Mike Molenaar, nummer negen was ook in de bekerstrijd weer op schot.
Mike Molenaar, nummer negen was ook in de bekerstrijd weer op schot. @tedxmedia

Vuurwerk Blauw Geel ’55 in bekerstrijd

11 november 2021 om 22:41 Voetbal

EDE,, Blauw Geel ’55 versloeg zondag vierdeklasser SC Klarenbeek met 7-0. Ja, wij wilden graag in de bekerstrijd verder gaan. Wie de volgende tegenstander wordt is voor mij om het even. Wel hoop ik op een thuiswedstrijd”, liet Blauw Geel ’55 trainer Pieter van de Grift weten.

De thuisclub nam vast een voorschot op een mogelijk vuurwerk verbod in de gemeente Ede. Er werd tegen de vierdeklasser Klarenbeek met scherp geschoten.

Van de Grift was wel blij dat de bekerwedstrijd op donderdagavond werd gespeeld. ,,Er zijn al zo weinig vrije zaterdagen in dit schema en dan nog om 17.00 uur spelen op zaterdag. Dat lokte niet. Op het verzoek van Klarenbeek om vanavond (donderdag, red.) te spelen omdat ze dit weekeinde wat spelersproblemen hadden, zijn we graag ingegaan. Ook vanavond zei de trainer dat ze niet compleet waren. Ik heb een aantal spelers die de laatste weken wat minder minuten maakten meer speeltijd gegeven. In de tweede helft kwamen onder meer Simon Kooiman, Richard Meurs en Bryan van Loenen in de ploeg.”

Blauw Geel ’55, dat achterin niet of nauwelijks een kans weggaf nam in de eerste helft al een 3-0 voorsprong. Mike Molenaar, Bram Meijering en Robbie Pont waren de schutters. De strijd was eigenlijk al gestreden. In de tweede helft waren het Floriano Raho, Bryan van Loenen en twee keer Mike Molenaar die de eindstand van 7-0 op het scorebord zetten”, sluit Van de Grift af.