Afbeelding
Theo Beumer

ZVV Ede werkt aan de toekomst

7 januari 2022 om 13:35 Voetbal

EDE Hoewel de zaalcompetitie in de landelijke eerste divisie vanwege de coronamaatregelen stilligt, werkt het bestuur van ZVV Ede op de achtergrond aan de nabije toekomst. Doelstelling is eerder uitgesproken op niet al te lange termijn te promoveren naar de eredivisie zaalvoetbal.

Eip Janssen

,,Technisch manager Henry Snetselaar is deze week begonnen met de jaarlijkse gesprekken met de selectie. Deze week gaven zes spelers hun jawoord voor het nieuwe seizoen”, opent ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel.

,,Zoals altijd is Mitchell Snetselaar de één van de eerste speler die zijn ja-woord aan ZVV Ede heeft gegeven. De aanvoerder heeft de grens van 100 wedstrijden al ruim gepasseerd en is niet meer weg te denken uit het team van coach Anouar Tighadouini. Voor Snetselaar zal het zijn achtste seizoen worden bij ZVV Ede. Naast de aanvoerder blijven ook Achraf Benahmed, Rafael Boer, Luciano van Ommeren, Yordi Orriëns en Ino Wolters aan. Ook Achraf Benahmed draagt het shirt van ZVV Ede al een lange tijd, hij gaat zijn 7e seizoen in.”

STAF Over de staf is nog geen volledige duidelijkheid. ,,De assistenten Bas Snetselaar en Kamal Bendadi blijven ook aan. Op korte termijn volgt het gesprek met hoofdcoach Anouar Tighadouini. Ons bestuurslid Henry Snetselaar heeft de eerste bouwstenen weer gelegd. Het fundament is stevig. Nu werken aan de afronding”, sluit Verbakel af.

ZVV Ede, gaat in de eerste divisie na zeven wedstrijd met een honderd procent score, ongeslagen aan de leiding. De eerstvolgende wedstrijd staat voorlopig voor vrijdagavond 18 februari op de agenda. In de topsporthal komt het op de vierde plaats staande JCK/AISO uit Vleuten op bezoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie