In heb midden de vertrekkende Brian Campman. Rechts de weer voor ZVV Ede uitkomende Ilias Joubid
In heb midden de vertrekkende Brian Campman. Rechts de weer voor ZVV Ede uitkomende Ilias Joubid Rafael Taribuka

ZVV Ede blijft werken aan nieuwe selectie

2 maart 2021 om 17:00 Voetbal

EDE ZVV Ede, eerstedivisionist landelijke zaalvoetbalcompetitie blijft werken aan de nieuwe selectie seizoen 2020/2021

Eip Janssen

Brian Campman gaat na dit seizoen vertrekken maar ZVV Ede is blij met het aanblijven van Ilias Joubid.

Het verblijf van Brian Campman in het Edese is van kortere duur geweest dan gehoopt. De 21-jarige voetballer gaat komend seizoen spelen voor De Treffers (veld) in de Tweede Divisie. Door deze stap hogerop is het voor de inwoner van Duiven niet meer mogelijk om op niveau te blijven zaalvoetballen.

,,We wisten van te voren dat dit vroeg of laat kon gebeuren. Brian staat in de regio al jaren bekend als een groot talent. Wij gunnen hem deze stap natuurlijk van harte. Maar wel extra jammer dat hij vanwege corona maar enkele wedstrijden voor ons heeft kunnen spelen”, geeft technisch manager Henry Snetselaar aan.

VERLENGING Daarentegen heeft Ilias Joubid in het afgelopen weekend besloten wel langer bij ZVV Ede te blijven. Ondanks de interesse vanuit de Eredivisie heeft de inwoner van Arnhem ervoor gekozen om er nog een seizoen aan vast te plakken aan ZVV Ede. Het wordt zijn derde seizoen bij de Edese zaalvoetbalclub.

,,Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Hopelijk kan Joubid na twee afgebroken seizoenen een compleet seizoen draaien en van zich laten zien in ons shirt.”

ZVV Ede heeft nu twaalf spelers vastgelegd voor de selectie aankomend seizoen 2020/2021. Vanuit de huidige selectie blijven Mitchell Snetselaar, Achraf Benahmed, Alpay Yuzgec, Rafael Boer, Sjaak Termaaten, Anass el Hassnaoui, Mohammed Hazzat, Youssef Hadi, Ilias Joubid en Luciano Van Ommeren de club trouw.

,,Daarbij sluiten de talenten Jay Taribuka en Roy Ploeg aan, die een kans krijgen zich te laten zien. In de komende weken hopen wij nog maximaal twee versterkingen toe te voegen en dan is de selectie rond”, sluit Snetselaar af.

Eerder werd al bekend dat naast Brian Campman ook Ernst-Jan van ’t Hoenderdal, Imadaddin Benahmed en Jesper Brehler ZVV Ede gaan verlaten. Kamal Bendadi krijgt een nieuwe rol in de staf.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie