Afbeelding
Theo Beumer

Zaalvoetbalselectie ZVV Ede krijg vorm

9 februari 2021 om 16:00 Voetbal

EDE ZVV Ede, dat zoals bekend graag naar de eredivisie zaalvoetbal, werkt hard aan het vorm geven van de selectie.

Eip Janssen

Deze week maakten Sjaak Termaaten, Mohammed Hazzat en Anass el Hassnaoui bekend ook komend seizoen 2021/2022 het shirt van ZVV Ede te willen dragen. 

Voor de 30-jarige Sjaak Termaaten (foto) wordt het zijn derde seizoen in Ede. De inwoner van Amersfoort is met zijn ervaring een belangrijke schakel in team. 

De speler daarover. ,,Ik ben nog niet klaar in Ede en heb altijd gezegd dat ik, zolang ik nog wat kan voegen aan het team, zo hoog mogelijk wil blijven spelen. Na twee onderbroken seizoenen wil ik graag een volledig seizoen spelen met ZVV Ede.” 

Ook de Edenaren Anass el Hassnaoui (24) en Mohammed Hazzat (19) blijven actief bij ZVV Ede. Laatstgenoemde mocht twee jaar geleden rond deze tijd voor het eerst meetrainen met de selectie en dwong het seizoen daarna een plek af in de selectie.

TALENT De talentvolle Jay Taribuka (18) uit Barneveld sluit komend seizoen ook aan bij de selectie van ZVV Ede. De 18-jarige Barnevelder trainde dit seizoen al structureel mee met de ploeg van coach Anouar Tighadouini.

Waar spelen komen of blijven zijn er ook vertrekkers in een selectie. Reservedoelman Ernst-Jan van ’t Hoenderdal, Imadaddin Benahmed en Jesper Brehler maken volgend seizoen geen deel meer uit van de selectie. 

,,We zijn deze spelers dankbaar voor hun inbreng en hopen dat we ze dit seizoen nog een passend afscheid te kunnen geven”, aldus bestuurslid Henry Snetselaar.

ACHTTAL Eerder gaven aanvoer Mitchell Snetselaar, doelman Alpay Yuzgec, Achraf Benahmed en Rafael Boer al hun ja-woord.

,,Ik ben blij dat we in een vroeg stadium al acht spelers hebben vastliggen voor komend seizoen. Vijf van hen zijn ook nog eens inwoner van de gemeente Ede. We hebben nu met alle huidige spelers uit de selectie een eerste gesprek gehad. Een aantal spelers hebben om verschillende redenen om bedenktijd gevraagd. Daarnaast zijn we op zoek naar een paar versterkingen”, sluit Snetselaar af. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie