ZVV Ede heeft de technische staf rond.
ZVV Ede heeft de technische staf rond. Rafael Taribuka

Anouar Tighadouini langer bij ZVV Ede, nieuwe rol voor Kamal Bendadi

Voetbal

EDE Anouar Tighadouini is ook komend jaar de hoofdtrainer van eerstedivisionist ZVV Ede. Het wordt het derde seizoen bij ZVV Ede. Hij zal in het seizoen 2021/2022 worden bijgestaan door de assistenten Bas Snetselaar en Kamal Bendadi.

Eip Janssen

,,Ik ben heel blij met dit driemanschap en het tekent denk ik de ambitie van eenieder om iets moois neer te gaan zetten in en voor het Edese zalvoetbal. Het trio is al lang, in verschillende rollen, bij ZVV Ede betrokken. Dat maakt een langer verblijf extra waardevol”, aldus een tevreden technisch manager Henry Snetselaar.

Hoofdtrainer Anouar Tighadouini was al betrokken bij de oprichting van ZVV Ede in 2013.

,,Anouar hielp de club vanuit een adviserende rol als vicevoorzitter. In 2016 maakte de Edenaar naam in de Apeldoornse zaalvoetbalwereld. Onder zijn leiding promoveerde WSV/Shoemimp naar de Eredivisie. Een niveau waar ZVV Ede op termijn ook heen wil. Na een korte periode als technische man bij LZV/Kuypers is Tighadouini sinds 2018 hoofdtrainer bij ZVV Ede. De hoofdtrainer wordt sinds vorig jaar bijgestaan door Bas Snetselaar en daar komt nu een oud-speler (Kamal Bendadi, red.) bij”, gaat Henry Snetselaar verder.

KAMAL BENDADI Kamal Bendadi is in de huidige selectie van ZVV Ede samen met Mitchell de enige speler die tijdens de allereerste wedstrijd van ZVV Ede al van de partij was. In zes seizoenen speelde hij 87 wedstrijden voor ZVV Ede 1.

,,De laatste anderhalf jaar kampte Kamal Bendadi met veel blessureleed. Mede daarom gaat de Edenaar komend seizoen aan de slag als assistent-trainer. Mooi dat zo’n coryfee bij onze club in deze rol behouden kan blijven”, sluit de technisch manager af.

advertentie
advertentie